Individualne konsultacije

Individualne konsultacije

Hajde da se upoznamo

Ukoliko osećaš da bi ti moja podrška dobro došla, možeš zakazati konsultacije na kojima ćemo se upoznati i popričati o svemu što te interesuje. Bilo da želiš podršku u trudnoći i na porođaju, ili si u nekoj drugoj fazi poput začeća, dojenja ili postpartuma, javi se da otkrijemo kako te mogu podržati.

Konsultacije mogu biti u svrhe upoznavanja, u vezi sa potencijalnom saradnjom, kao i u svrhe podrške, individualnog rada i edukacije, kako bi dobila praktične i konkretne odgovore na specifična pitanja koja imaš.

Usluga obuhvata:

    • Online susret u trajanju od 60min
    • Snimak susreta, preporuke i alate za primenu
    • Detaljan pisani rezime konsultacija, sa svim informacijama i temama koje smo obradile
    • Dodatni pdf materijali, knjige, resursi na datu temu

Oblasti: žensko zdravlje, priprema za začeće, zdravlje u trudnoći, trudnoća, okretanje bebe u optimalni položaj, porođaj, postpartum oporavak, dojenje, prirodna kontracepcija, biljke kao podrška.

Cena konsultacije

45 eur / 5000 rsd

Ukoliko se konsultacije održavaju u svrhe upoznavanja i razgovora o budućoj saradnji, i ukoliko dođe do dalje saradnje, cena usluge biće umanjena za cenu konsultacija.

Ukoliko želiš da zakažeš individualnu konsultaciju sa mnom, ostavi mi poruku i svoje kontakt informacije, a ja ću ti se javiti u najkraćem roku.

    Zaprati me

    @lepota_radjanja
    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No feed with the ID 1 found.

    Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.